Despre noi

Strarom Interconsulting a pornit de la ideea de a oferi sprijin tuturor clientilor care doresc sa beneficieze de servicii de cea mai inalta calitate si de o foarte mare complexitate in domeniul constructiilor civile si industriale. Echipa Strarom Interconsulting este alcatuita din specialisti foarte bine instruiti si inalt calificati in domeniul constructiilor civile si industriale, dar si in ceea ce inseamna intocmirea devizelor. Avand o experienta vasta in domeniu, firma Strarom Interconsulting detine un portofoliu stufos si care cuprinde lucrari de anvergura in domeniul constructiilor din Romania.

Pentru echipa de specialisti de la Strarom Interconsulting fiecare proiect reprezinta o adevarata provocare si cautam sa demonstram cu fiecare proiect in care ne implicam faptul ca specialistii nostri sunt printre cei mai buni, oferind lucrari prin care sa dovedim fiecarui client ceea ce spunem

Profesionalismul, seriozitatea, implicarea maxima si calitatea fiecarei lucrari reprezinta atuurile de care fiecare client ce alege Strarom Interconsulting pentru proiecte de constructii civile sau industriale poate sa se bucure. Pe langa aceste caracteristici care ne definesc, la Strarom Interconsulting garantam pentru calitatea materialelor folosite si pentru cel mai bun raport calitate-pret de pe piata de astfel de servicii. Ofertele de preturi sunt realizate pentru fiecare proiect in parte si orice client se bucura de o estimare realista si corecta a preturilor pentru fiecare lucrare. Inginerii care fac parte din echipa Strarom Interconsulting sunt pregatiti pentru a coordona fiecare etapa de lucru in realizarea oricarui tip de constructie, fie ca vorbim despre constructii civile, despre cele industriale sau despre cladiri avand destinatii agricole. Mai mult decat atat, chiar si pentru acele cladiri care au destinatii speciale inginerii nostri sunt pregatiti sa faca fata cu succes proiectelor respective.

Firma Strarom Interconsulting este reteta succesului pentru orice proiect in domeniul constructiilor, iar cartea de vizita care ne recomanda sunt numeroasele proiecte incheiate cu succes si aprecierile primite din partea clientilor care au ales sa ne acorde incredere. Daca toate aceste detalii despre noi sunt suficiente de convingatoare, nu ezita sa iei legatura cu echipa de la Strarom Interconsulting pentru intocmirea devizelor, pentru servicii de expertizare tehnica sau pentru servicii de executie a lucrarilor civile sau industriale.

Devize lucrari constructii

Firma noastra ofera servicii privind intocmirea devizelor pentru toate tipurile de constructii...

Expertiza tehnica

In cadrul serviciilor de expertiza tehnica sunt folosite diferite metode specifice pentru a...

Deviz general

Elaborarea unui deviz general si al devizului pe obiect pentru realizarea oricarei investitii...

Executie lucrari

Echipa noastra de profesionisti in executie lucrari civile si industriale priveste din toate...