Devize lucrari constructii

Firma noastra ofera servicii privind intocmirea devizelor pentru toate tipurile de constructii. Astfel, la Strarom Interconsulting orice client poate sa apeleze la servicii de intocmire a devizelor pentru constructii, fie ca sunt necesare pentru ridicarea de noi constructii civile sau industriale, fie ca este vorba de cladiri si spatii deja existente. Aceste servicii de intocmire devize lucrari constructii vin in intampinarea persoanelor fizice si a persoanelor juridice cu scopul de a evalua lucrarile care sunt propuse spre a fi construite sau pentru a evalua acele lucrari ce urmeaza a fi efectuate la constructiile deja existente precum case, locuinte, blocuri de apartamente, spatii industriale, hoteluri, sedii de firme sau monumente istorice.

Echipa de profesionisti care lucreaza pentru Strarom Interconsulting realizeaza analiza tehnica pentru devize lucrari constructii prin stabilirea activitatilor, incadrarea in mod corect a categoriilor de lucrari si nu in ultimul rand gruparea lucrarilor conform proiectului tehnic elaborat. Indiferent daca sunt necesare lucrari pentru cladiri noi sau lucrari de reparatii pentru cladiri existente, firma noastra realizeaza devize lucrari constructii complete si care se adreseaza tuturor tipurilor de lucrari, fie ca vorbim despre cele pentru instalatiile de gaze naturale, pentru instalatiile electrice sau pentru lucrarile de infrastructura rutiera. Pe de alta parte, daca urmeaza sa participati la o licitatie si este necesar sa detineti astfel de devize in domeniul constructiilor, atunci nu ezitati sa apelati la firma noastra.

devize

In cadrul elaborarii documentatiei pentru devize lucrari constructii expertii care lucreaza pentru firma noastra realizeaza lista de cantitati necesare pentru toate lucrarile din domeniul constructiilor si al instalatiilor, dar si notele pentru comanda speciala ori notele de renuntare.
De asemenea, tot in cadrul elaborarii documentatiei puse la dispozitie realizam si devizele pentru oferta de specialitati pentru partea de arhitectura, pentru structura de rezistenta a proiectului propus sau existent, pentru instalatiile in constructii, dar si pentru dotarile, amenjarile exterioare, drumuri sau poduri. Intocmim si caiete de sarcini pentru toate tipurile de lucrari propuse, incluzand aici servicii de realizare a situatiilor de lucrari.

Intocmirea acestor devize lucrari constructii presupune inclusiv analizarea tuturor masurilor privind expertiza tehnica pentru lucrarile existente, dar si solutiile tehnice viabile pentru constructiile ce urmeaza a fi realizate. De asemenea, auditul energetic si alte studii specifice investitiei si proceselor tehnologice sunt efectuate in cadrul acestor servicii. Pe langa elaborarea listelor de cantitati de lucrari necesare, echipa noastra va realiza listele cu privire la specificul materialelor utilizate, cu privire la consumul specific pentru fiecare dintre materialele folosite, necesarul de utilaje si transport, manopera, dar si dotarile care sunt prevazute a fi folosite in cadrul proiectului. Toate acestea vor fi intocmite sub forma de rapoarte de catre firma noastra astfel incat fiecare proiect sa se desfasoare cat mai eficient si fara obstacole. Prin urmare, atunci cand sunt necesare astfel de devize lucrari constructii, firma Strarom Interconsulting este fara doar si poate cea mai inspirata alegere. Experienta noastra in ceea ce inseamna intocmirea devizelor pentru lucrarile de constructii si profesionalismul de care dam dovada reprezinta argumente solide pentru care sa apelezi la serviciile noastre pentru devize lucrari constructii.