Executie lucrari civile si industriale

Firma noastra ofera o gama diversificata si numeroasa de servicii in tot ceea ce inseamna lucrarile in domeniul constructiilor civile si industriale. Fie ca vorbim despre constructia cladirilor rezidentiale, constructia cladirilor de birouri, constructia de hale industriale, ridicarea caselor familiale sau refacerea fatadelor pentru diferite cladiri, toate acestea se regasesc in portofoliul pe care firma noastra il pune la dispozitia oricarui client ce este in cautarea acelor servicii de executie lucrari civile si industriale.
In categoria de servicii de executie lucrari civile si industriale punem la dispozitia clientilor servicii de ridicare a structurii de rezistenta pentru toate tipurile de constructii, lucrari de arhitectura, lucrari de termoizolare a fatadelor cladirilor, realizarea de tencuieli decorative, aplicarea de tencuieli mecanice, aplicarea de placaje de granit, travertin sau din ceramica, dar si realizarea de amenajari exterioare pentru toate tipurile de proiecte in domeniul constructiilor.

Echipa noastra de profesionisti in executie lucrari civile si industriale priveste din toate perspectivele fiecare proiect astfel incat sa ne asiguram ca oferim rezultatul dorit de fiecare client. Chiar si pentru proiectele de anvergura atunci cand alegi firma noastra ai certitudinea ca vei beneficia de materiale adecvate proiectului tau, de lucrari de o calitate exceptionala si de finisaje de cea mai buna calitate. Fiecare executie a unei lucrari civile sau industriale se bazeaza pe un plan bine elaborat si pe o proiectare realizata de oameni specializati in acest domeniu. Ulterior executam lucrarea cu maxima atentie la fiecare detaliu si la respectarea normelor de calitate si de siguranta, iar in final livram fiecare lucrare in termenul de executie stabilit la inceperea proiectului si respectand toate cerintele mentionate in contract la momentul semnarii contractului de executie lucrari civile si industriale.

Pentru orice firma care ofera servicii de executie lucrari civile si industriale portofoliul proiectelor incheiate cu succes reprezinta cea mai buna carte de vizita. Firma noastra a realizat printre altele urmatoarele proiecte in domeniul constructiilor civile si industriale:

  • Executie Catedrala Mantuirii Neamului
  • Reabilitarea spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu
  • Reabilitarea cantonului RK apartinand Apelor Romane din Timisoara
  • Realizarea lucrarilor de extindere pentru corpurile de cladire ale fabricii de cablaje Draexlmaier din Hunedoara
  • Executia lucrarilor de montaj, de structura, de terasamante si de finisaje pentru magazinul Lidl din orasul Drobeta Turnu-Severin (Anteprenor general SC ACOMIN SA)
  • Executia lucrarilor de montaj, de structura, de terasamante si de finisaje pentru magazinele Penny din orasele Deva, Hateg si Alba Iulia (Anteprenor general SC ACOMIN SA)
  • Lucrari de reabilitare si de intretinere pentru ArcelorMittal Hunedoara
  • Lucrari de reabilitare pentru Caminul Cultural din Sanmihaiul Roman realizate sub Ministerul Dezvoltarii Regionale
  • Lucrari de reabilitare a coridorului PAN IV European Vințu de Jos – Simeria prin executia de poduri de cale ferata, a drumului tehnologic si a rigolelor (Anteprenor general STRABAG).

Acestea sunt doar unele dintre cele mai importante proiecte de executie lucrari civile si industriale pe care le avem in portofoliul firmei noastre. Acestea sunt garantia faptului ca echipa pe care o punem la dispozitie detine atat pregatirea necesara, cat si experienta pentru a oferi cel mai ridicat nivel al calitatii pentru lucrari in domeniul constructiilor, dar si cel mai ridicat standard de profesionalism. Pentru orice proiect de executie a unei constructii civile sau industriale nu ezita sa apelezi la serviciile firmei noastre.