Expertiza tehnica constructii existente

In cadrul serviciilor de expertiza tehnica sunt folosite diferite metode specifice pentru a identifica nivelul de protectie si starea tehnica pentru constructiile existente. Aceste servicii de expertiza tehnica constructii existente compara care este starea de rezistenta pentru constructiile existente cu cerintele mentionate in cadrul reglementarilor tehnice aflate in vigoare la momentul actual. Astfel, in urma acestei expertize tehnice este verificat si asigurat nivelul de rezistenta al unei cladiri la actiuni seismice (riscul seismic) care pot sa rezulte in urma exploatarii cladirii respective. In urma acestei expertize tehnice sunt recomandate cele mai eficiente solutii tehnice pentru consolidarea cladirii expertizate, aceste solutii tehnice avand rolul de a asigura stabilitatea si fiabilitatea pentru constructiile verificate.
Activitatea de expertiza tehnica constructii existente presupune atat evaluarea starii actuale a structurii de rezistenta a cladirii, cat si venirea cu o serie de concluzii in urma carora sunt mentionate care sunt directiile privind interventiile de consolidare pentru cladirile evaluate. Toate acestea sunt incluse intr-un raport realizat in urma unei astfel de expertize tehnice, acest raport mentionand de asemenea care este natura interventiilor necesare, dar si proportiile acestora. Aceste servicii de expertiza tehnica constructii existente sunt oferite de experti tehnici autorizati care lucreaza pentru firma noastra si care ofera servicii complete, aceste servicii fiind atestate de autoritatea in domeniu.

Expertiza tehnica constructii existente poate fi solicitata de proprietarul cladirilor, de catre administratiile publice locale, mai exact de primarii, dar si de acele organe de control ale statului care sunt abilitate. Astfel, aceste expertize tehnice pentru constructiile deja existente sunt cel mai adesea necesare in cazul acelor cladiri care sunt in pericol de a se prabusi, pentru interventii la cladiri, pentru extinderea unei cladiri deja existente pe verticala sau pe orizontala, pentru demolarea unei cladiri, dar si pentru construirea unei alte cladiri in imediata vecinatate a unei cladiri deja existente. De asemenea, aceasta expertiza tehnica mai poate fi solicitata si in cazul unor calamitati naturale care ar fi putut afecta structura de rezistenta si siguranta cladirilor.

Firma noastra pune la dispozitia clientilor servicii complete pentru expertiza tehnica o oricarui tip de constructie existenta. Oferim servicii de expertizare tehnica pentru rezistenta si stabilitatea cladirilor civile, a constructiilor industriale, pentru constructii edilitare si miniere, dar si pentru cele din domeniul agricol. Indiferent daca vorbim despre structura de rezistenta realizata din beton, beton armat, zidarie, lemn sau metal, specialistii nostri vor intocmi o expertiza tehnica la cele mai ridicate standarde in domeniu. Fie ca vorbim despre expertiza tehnica pentru consolidarea unei cladiri, fie ca vorbim despre o astfel de expertiza care este necesara pentru demolarea unei cladiri ori pentru schimbarea destinatiei unei constructii, toate aceste servicii se regasesc in portofoliul firmei noastre. Mai mult decat atat, fiecare expertiza tehnica constructii existente este intocmita de personal specializat si cu o vasta experienta in acest domeniu astfel incat garantam calitatea serviciilor oferite. Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari venite din partea clientilor nostri si oferim pentru fiecare proiect la care suntem solicitati cel mai ridicat standard de profesionalism si seriozitate maxima. De asemenea, pentru serviciile de expertiza tehnica constructii existente oferim preturi extrem de competitive pe piata de astfel de servicii.